Verbouwing

Kops Aannemers voert voor opdrachtgevers grondige veranderingen door in gebouwen en ruimtes; denk bijvoorbeeld aan de vervanging van kozijnen. Tijdens een verbouwing hebben wij rechtstreeks of via een architect contact met opdrachtgevers. In de eerste fase nemen wij de huidige staat van het object op, luisteren wij naar de behoeftes van opdrachtgevers en brengen wij ons advies uit over hoe de verbouwing het beste kan worden uitgevoerd. Daarna levert Kops Aannemers een voorstel, inclusief het kostenplaatje. Zodra de opdrachtgever akkoord gaat, wordt het contract met planning, werkomschrijving, calculatie en spelregels overhandigd. De volgende stap is de daadwerkelijke uitvoering en realisatie van de verbouwing; indien relevant, houden wij continu rekening met de levensloopbestendigheid van de verbouwing. Gedurende het hele traject hechten wij natuurlijk veel belang aan het nakomen van gemaakte afspraken.

Veel gestelde vragen over verbouwen

Staat u op het punt van verbouwen en wilt u zich goed voorbereiden? Download dan onderstaand document met tips over verbouwen. Hierin staat onder meer beschreven waar u op moet letten, wat een goede offerte inhoudt, hoe offertes met elkaar vergeleken kunnen worden en andere informatie over de financiële gang van zaken rondom een verbouwing.

Fotogallerij

Projectfoto Kops AannemersProjectfoto Kops AannemersProjectfoto Kops AannemersProjectfoto Kops AannemersProjectfoto Kops AannemersProjectfoto Kops AannemersProjectfoto Kops AannemersProjectfoto Kops AannemersProjectfoto Kops AannemersProjectfoto Kops AannemersProjectfoto Kops AannemersProjectfoto Kops Aannemers

In the spotlight

 

  • Vertrouwen
  • Vakmannen in hart en nieren
  • Toewijding voor de het vak
  • Kwaliteit leveren
  • Afspraak nakomen
 

KvK: 37069743

Sitemap


KvK: 37069743

Sitemap

© KOPS Aannemers Heiloo | Alle rechten voorbehouden