Woningcorporaties

[foto/video]

Kops Aannemers werkt regelmatig samen met woningcorporaties uit de regio. In deze samenwerking staan innovatie, maatwerk en bewonersgerichte oplossingen voorop. Om behoeftes van bewoners efficiënt in kaart te brengen, maken wij gebruik van een innovatief en eenvoudig te gebruiken communicatieportal. Met één druk op de knop kunnen mensen hier hun wensen aangegeven, zodat dit vervolgens door ons uitgevoerd kan worden. Dankzij dit portal kunnen zowel bewoners als woningcorporaties de voortgang van lopende projecten bekijken en monitoren; inclusief de streefdatum waarop de werkzaamheden worden afgerond. Alle betrokkenen werken via dit portal; ook ons team van professionals. Kops Aannemers is woningcorporaties op deze manier van dienst met een verscheidenheid aan diensten: van kleine reparaties tot uitgebreide renovaties. Op jaarbasis verrichten wij ongeveer vijfhonderd badkamer-, toilet- en keukenrenovaties.

Aanvullend kan Kops Aannemers een signalerende functie vervullen; wanneer wij herkennen dat bewoners geholpen zijn met een levensloopbestendige verbouwing van de woning, dan brengen wij hierover ons advies uit aan de woningcorporatie. Zo draagt Kops Aannemers voortdurend bij aan toekomstgericht woonplezier.

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden, die Kops Aannemers voor woningcorporaties uitvoert? Bekijk dan onze projecten of neem persoonlijk contact met ons op.

In the spotlight

 

  • Vertrouwen
  • Vakmannen in hart en nieren
  • Toewijding voor de het vak
  • Kwaliteit leveren
  • Afspraak nakomen
 

KvK: 37069743

Sitemap


KvK: 37069743

Sitemap

© KOPS Aannemers Heiloo | Alle rechten voorbehouden